SOLGT – Scott Scale RC WC 2017 oppgradert med XTR Di2

SOLGT – Scott Scale RC WC 2017 oppgradert med XTR Di2

Posted by Tord Bern Hansen, Kategori: Selges, Sykkel, Stikkord: ,

Selger sykkelen jeg vant verdcenscup i sprint med i fjor, så er du ute etter en rask sykkel er dette sykkelen for deg!

Dette er en Scott Scale 900 RC WC 2017 modell i størrelse L. Sykkelen passer for ryttere mellom 178-188cm. Jeg er selv 188cm, og den passer perfekt til meg.

Sykkelen er oppgradert med Shimano XTR bremser og Shimano XTR Di2 med batteri integrert i gaffelrør, og har intern ledningsføring i styre og stem fra Pro. Sykkelen kommer med 36T drev foran og 11-46T kassett bak. Sykkelen er også oppgradert med en splitter ny dempegaffel fra rockshox (følger med på 2018 modell). Sykkelen er i svært god stand og fremstår som ny. Den har kun blitt brukt et par turer i terrenget. Resten har blitt trillet på grus og asfalt. Sykkel passer perfekt til rundbaneritt, maratonritt, birken og sprintritt. Dette er noe av det råeste penger kan kjøpe! Veiledende pris: 68 990,- Veiledende pris etter oppgradering til Di2 ca 78 000,-

Min pris: 39 900,-

Flere bilder og kontaktinfo på Finn.no

 

Del innlegget