5 fine terrengsykkelturer i Slettestrands paradis

5 fine terrengsykkelturer i Slettestrands paradis

Posted by Tord Bern Hansen, Kategori: Sykkel, Sykkelturer, Utlandet, Stikkord: , ,

 

5 turer til Slettestrand har gitt oss noen favoritter som vi ønsker å dele . Stedet er utvilsomt et fabelaktig  for terrengsykling med blant annet en runde på 20 km med fin flytsti. Enkelte steder er det lagt inn noen vanskeligere ekstrasløyfer. Kart utgitt av Skov- og naturstyrelsen kan du laste ned her. I denne tradisjonelle runden er det flere tekniske momenter det er fint å øve på.

Om sommeren kan stedet også lokke med kilometervis med fine danske sandstrender. Fine asfaltveier innbyr også til landeveissykling, eller du kan ta en rolig tur på en av de utallige grusveiene i området. På Slettestrand feriesenter er fine leiligheter, god mat, treningsrom og et lite svømmebasseng. I tillegg er det et eldorado med mange leker for barna. Ønsker du forandring fra de merkede løypene i Svinkløv, kan du ta en tur til Langdalen, Fosdalen på egenhånd eller få guidede turer. Mer om Slettestrand på http://slettestrand.dk/

Nedenfor er fem av våre favoritter som strekker fra korte barnevennlige turer via maratontur på 3 timer til en intervallrunde. Klikk på teksten i toppen av kartet for å komme til rutene og laste dem ned.

Del innlegget