Bell Formula LED MIPS er favoritthjelmen i vintermørket

Bell Formula LED MIPS er favoritthjelmen i vintermørket

Posted by Tord Bern Hansen, Kategori: Nyheter, Sykkel, Sykkelfreaken, Stikkord:

Sommeren 2019 testet vi mange sykkelhjelmer. Nå i vintermørket er det viktig å være ekstra synlig, og da kan jeg anbefale Bell sin landeveishjelm med oppladbart LED lys i nakken og refleks på hele skallet. På dagtid ser den ut som en vanlig mørk hjelm, men i mørket fungerer den som refleks og du blir ekstra synlig - en ekstra sikkerhet for de av oss som pendler til jobben eller legger ned timesvis av trening langs landeveien.

I 2019 skrev vi følgende om hjelmen:

Hjelmen er meget komfortabel, har god lufting og meget lav vekt.
Meget god strammemekanisme i nakken og behagelige reimer som holder hjelmen i riktig innstilling. Hjelmen sitter meget stabilt på hodet, den har Mips og er en av racinghjelmene som dekker mest av bakhodet. Hjelmen har ladbart ledlys integrert i nakkestrammeren. Skallet dekker hele EPS kjernen. Fungerer godt sammen med sportsbriller.

Oppladbart LED lys sammen med nakkestrammeren. Velg mellom blink og fast lys.

Hvis jeg kunne ønsket meg en ting til, var det at hjelmen også hadde kommet i andre farger som syntes bedre på dagtid. Bell har hjelmer i andre farger og fasonger med refleksdetaljer eller LED lys, men det er kun denne som kombinerer begge deler. Ta en titt på utvalget.

Del innlegget