Enkelt vaske- og mekkestativ fra PRO

Enkelt vaske- og mekkestativ fra PRO

Posted by Tord Bern Hansen, Kategori: Sykkel, Tester, Tips, Stikkord: , ,

Når du skal vaske sykkelen er det praktisk å ha et stativ som holder den stående. Et vanlig mekkestativ gjør jobben, men noen ganger er det et stykke fra der hvor mekkestativet står til sykkelvasken. Det går også an å sette sykkelen opp mot veggen når du skal vaske, men ikke alle vegger tåler sykkelvask like bra. Med et enkelt vaskestativ kan du også vaske sykkelen på begge sider uten at du må flytte på den. PRO BB Workstand er et enkelt stativ som har en pinne som settes inn i den hule krankarmen som de fleste terreng- og landeveissykler leveres med i dag. Mens sykkelen står på stativet kan du dra pedalene rundt slik at det er enkelt både å vaske og olje kjedet. Stativet er laget av sortlakkert aluminium og foldes sammen når det ikke er i bruk, og er dermed enkelt å frakte og lagre.

vi har brukt det en måneds tid, og det er rift om stativet når vi er flere som kommer samlet tilbake fra en sykkeltur i terrenget.

PRO BB Workstand (sykkelstativ) leveres av Shimano Nordic og koster omkring 250 kroner. Mer informasjon på pro-bikegear.com

PRO BB Workstand (produktnummer PRTL0074)
Del innlegget