Full klaff i kretsmesterskapet

Posted by Tord Bern Hansen, Kategori: Nyheter, Torjus,

Tone, Trym og Torjus med full klaff i KM terrengsykling. Tone var usikker på formen etter en periode med lite konkurranser, men fikk raskt en liten luke til de andre jentene/damene, samtidig som hun følte formen var bra. Hun tråkket til alle fire rundene og var klart raskeste dame inklusive juniorer. Tiden holdt faktisk til en hederlig plassering i herreklassen.

Trym har hatt en tung sesong, men opplever at formen sakte men sikkert kommer tilbake.Han tråkket til ut fra start og hadde en offensiv innstilling. Han lå lenge an til en tredjeplass som er meget bra som yngst i klassen. Dessverre tok han feil i et stikryss og fikk litt teknisk trøbbel, men ga ikke opp og kjempet seg inn til en sterk 4. plass.

Torjus prøver seg i juniorklassen de siste rittene i sesongen. Sist helg i United Bakeries finalen gikk det tungt. Han var derfor spent før start i juniorklassen i KM. Han hadde bestemt seg for å starte behersket, og heller kjøre de to siste av fire runder raskere enn de første for å få en god opplevelse. Han la seg litt bak i feltet ut fra start, og lot de som startet knallhardt få en liten luke. Han var likevel først inne til runding, men rundetiden var 20 sekunder dårligere enn de raskeste i M15/16. Andrerunden kjørte han jevnt, og holdt nå samme fart som raskeste senior og de raskeste i M15/16, men samlet lå han fortsatt 20 sekunder etter M15/16. På tredjerunden satte han opp farten og kjørte neste minuttet raskere enn M15/16 og fortsatte trøkket også på fjerderunden. I mål hadde han kjørt minuttet raskere enn raskeste senior, og vant juniorklassen med snaue 2 minutter. Dette lover bra foran helgens NC-finale hvor topp 5 i junior er realistisk.

 

Vi retter også en stor takk til IF Frøy for et strålende arrangement i en fin løype.

Del innlegget