Syklet inn 12000 kr til Redd Barna denne sesongen

Syklet inn 12000 kr til Redd Barna denne sesongen

Posted by Torjus Bern Hansen, Kategori: Nyheter, Torjus, Stikkord: , , , , ,

Jeg bestemte meg før sesongen at jeg skulle samle inn penger til en veldedig organisasjon. Vi i Norge og resten av den vestlige verden har en velferd som mange fattige bare kan drømme om. Over 1,2 milliarder mennesker lever under fattigdomsgrensen som er på 8 kroner om dagen. Derfor ville jeg samle inn penger til et veldedig formål som bidrar til en nedgang av antall fattige i verden. En innsamling gjennom Redd Barna til utdanning for barn og unge i fattige land var da et naturlig valg. Utdanning er første steget på vei ut av fattigdom.

Målet for sesongen var at jeg skulle klare å sykle inn mellom 4 og 8 tusen i premiepenger, og at jeg skulle donere bort halvparten av dette. Mine samarbeidspartnere Scott/Ramo, Oslo Sportslager og Shimano skulle da hver gi like mye som jeg ga.

Selv om sesongen min var preget av sykdom klarte jeg likevel å sykle inn nesten like mye premiepenger som jeg hadde håpet på, og sammen med mine samarbeidspartnere ble det rundt 12 000 kroner. I det store bildet så er ikke dette mye, men alt hjelper og hvis jeg samtidig kan klare å inspirere andre til å også donere små eller store beløp til slike formål så vil vi tilsammen utgjøre en STOR forskjell.

Jeg er stolt over å ha samarbeidspartnere som er villige til å være med på å gjøre en forskjell for mennesker som ikke har de samme forutsetningene som oss som lever i et velferdssamfunn.

Har du også lyst til å hjelpe barn og unge ut av fattigdom, kan du gjøre det via min giveraksjon.

Takk til Scott/Ramo, Oslo Sportslager og Shimano!

Scott-250x100_ny OSLO-sportlager-logo Shimano-250x100

Del innlegget