Video av Nissan cup løypa på Skullerud og dekkanbefaling

Posted by Tord Bern Hansen, Kategori: Nyheter, Ritt, Stikkord: ,

Vi syklet gjennom kort og lang runde av Nissan cup løypa på Skullerud med ungdomsgruppa i Rye. Videoen gir et god inntrykk, og skal være fin til forberedelse. Vi tar forbehold om at vi har syklet litt feil ift kartet eller at løypa legges om rittdagen. Gjennomkjøring før start anbefales.

Løypekart og starttider finner dere på Nissan cup sine sider.

Frøy har gjort en stor jobb med å legge ut en del ekstra klopper i løypa så den også holder seg bedre når det blir vått. Underlaget består i hovedsak av jord, stein og fjell med noen treklopper og litt grus. De fleste dekk vil fungere godt om det blir så tørt som i dag (9/5). Ikke stress med valg av dekk, men ta av grove stidekk, og tynne grusracerdekk. Eksempler på gode dekk er Schwalbe Racing Ralph og Rocket Ron, Continental Race King og x-king, og Maxxis CrossMark og Ikon. Litt bredde på dekket for flyt på løst underlag og sideknaster på forhjulet for litt grep i svinger på grus og stein er ingen ulempe.

Blir det oppholdsvær sykler familien med Crossmark foran og bak på en sykkel, en med Rocket Ron 2,4" foran og Racing Ralph bak mens andre har Conti X-king foran og Race King bak. På dagens føre funker det meste 🙂

Lykke til!

Del innlegget