SOLGT  Selger Scott – Genius 2016 stisykkel i medium – oppgradert og strøken

SOLGT Selger Scott – Genius 2016 stisykkel i medium – oppgradert og strøken

Posted by Tord Bern Hansen, Kategori: Selges, Sykkel, Stikkord: , ,

Scott Genius 900 serien er en utrolig allsidig sykkel som passer til alt fra maratonritt til litt grovere stiturer. Den er glimrende på turer i Nordmarka eller i Alpene, og en super sykkel både på Ultrabirken og terrengsykkelrittet.

Karboneksperten Otto Jæger har utvidet kjedestaget bak slik at sykkelen også kan brukes med 27+ dekk med bredde helt opp til 3.0» bredde. Med lette 29» dekk er den en rakett på enkle ritt, og med grovere 27+ dekk eller grove 29» dekk er den helt konge til stisykling. Du kan velge om du ønsker å kjøpe sykkelen som 29, 27+ eller begge deler.

Sykkelen er kun brukt i 2016-sesongen av kona, og har vært en av fire sykler. Den har flere nye deler og oppgraderinger, og er veldig godt vedlikeholdt. Bare se utstyrslisten nedenfor.

- Ramme: Scott sin lette karbon ramme i HMF. Kjedestaget er byttet fra aluminium til karbon for å spare vekt og gjøre plass til 27+ dekk. Mulighet for å justere krankklaringen til bakken med å snu en skive.
- Bakdemper: 130 mm. Med Scott sin geniale track lock bryter kan vandringen justeres fra 130 til 90 mm eller låses.
- Gaffel: FOX 34 Float Performance Elite AirFIT4 med 3 innstillinger. 15mm qr axle / tapered steerer reb. adj. God plass til 27+ dekk.
- Setepinne: Ny senkepinne, RockShox Reverb Stealth 125 med justering fra styret.
- Sete: Ubrukt originalsete
- Hjulsett: Ubrukte originale Syncros Syncros TR2.0 felger og nav laget av sveitsisk kvalitet fra DT Swiss.
- Dekk: Nye Maxxis Arden Race 2.25.
- Kassett: Ny Shimano XT 11-46 for stort spenn av gir
- Gir: Oppgradert fra Shimano XT til XTR sjalter og bakgir. 1-delt.
- Krank: Oppgradert fra Shimano XT til RaceFace Next karbon krank som er noe av det letteste på markedet. RaceFace kranken er også klassifisert til enduro sykling.
- Kjede: Nytt Shimano XT
- Styre: Lite brukt  RaceFace karbonstyre med Lizzard Skins holker i matchende farge.
- Bremser: Oppgradert fra Shimano XT til XTR. Eventuelt kan nytt bremsesett, Sram Level Ultimate Disc (toppmodell) følge med

Sykkelen veier omkring 11 kg avhengig av dekkvalg.

 

Nypris for original sykkel var 53000 kr i 2016. Med oppgraderinger er dette en sykkel til over 60-70.000 kr. Vi selger sykkelen for 25.900 kr.

For de som er interessert, kan vi selge med et 27+ hjulsett i tillegg slik at du får to sykler i en. Hjulsettet er American Classic Wide lightning, og selges for kr 4000, eventuelt et mellomlegg på kr 3000 om du ikke ønsker originalhjulsettet. 27+ hjulsettet er kun brukt av kona en sesong.

For de som ønsker en enda lettere 29" sykkel kan originalhjulene byttes med et lett hjulsett med American Classic nav og Notubes Crest felger mot et mellomlegg på 2000 kr, eller kjøpes som et ekstra hjulsett for 3000 kr.

Størrelse large passer ryttere fra ca 170 – 180 cm

Del innlegget