Volkswagen Multivan 4-motion selges

Volkswagen Multivan 4-motion selges

Posted by Tord Bern Hansen, Kategori: Selges,

Stor familie, mange venner eller mye stasj som må med på tur. Ønsker 4 hjulstrekk og god oversikt i trafikken, men synes BMW M5, Volvo XC 90 eller Audi Q7 blir for liten - henger er heller ikke favoritten. Da er dette bilen for deg.

Dette var vår 3 multivan/Caravelle, og vi har nå kjøpt en ny Multivan T6. Selger derfor denne suverene familiebilen. Vi har brukt bilen mye til hytta på fjellet og på ferieturer nedover i Europa. Godt å ha firehjulstrekk på fjellet, god oversikt i trafikken, ypperlig å cruise på autobahn eller langs landeveien i Norge med. Romslig bil med personbilkomfort. Bilen er omkring 5 meter, og overraskende lett å manøvrere i parkeringshus med, eller lukeparkere.

Mer på FINN.NO

Det er plass til godt med ski og ferieoppakning innvendig. Tar du ut en seterad, er det plass til 5 sykler og feriebagasje innvendig i tillegg til 5 personer. God plass til ski innvendig slik at du slipper å ha noe på taket. Vi laget et eget stativ til sykler og hjul innvendig.

Denne utgaven er levert med Volkswagen sitt sports-understell, og er derfor litt senket i forhold til de vanlige multivanene. Bilen har også de orginale 18 tomms sorte felgene som ble levert til denne utgaven. Lukkehjelp på bakdør og sidedører. Standard Webasto som også styres fra fjernkontroll, eller timer. Xenon nær og fjærnlys, LED kjørelys. Side Assist og blindsonevarsler. 3 soners klima-anlegg. Bilen har også teppebelagt gulv bak, mot de vanlige multivanene som ble levert med gummi-matte.
Orginal stereo (RNS510) med DVD,GPS,radio med DAB+, cd, Touchscreen-skjerm, SD-kortleser, 8 høytalere + subwoofer. Bluetooth, AUX inngang og USB i hanskerom. Ryggesensor framme og bak . Bakerste seterad (3 seter) kan legges ned som seng. Vendbare seter i rekke to, slik at disse kan vendes - og man får en "limosin-følelse" om man ønsker det. Kapteinsstolene i rad to og bakre benk har isofix fester for innfesting av barnestoler.
Alle seter går på skinner, som kan flyttes/tas ut ved behov.

Bilen har stilig utseende og er godt utstyrt for norske forhold.

Dette er en 140HK, og denne motoren er mye mer driftssikker enn 180HK, som det har vært en del trøbbel med. Bilen har fulgt alle servicer og er i god stand.

Vi har gjennomført NAF salgstest og et par anmerkninger er utbedret i etterkant ved merkeverksted. Kjøper får 6 måneders garanti fra testtidspunktet gjennom NAF sin eierskifteforsikring slik at dette skal være et ekstra trygt bilkjøp.

Annet utstyr:
4 Motion
6-trinns manuell gir
Comfortline-utstyrspakke + Edition 25
To skyvedører
17" understell
Sorte VW-18" alufelger m/sommerdekk (255 bredde)
Sporvekslingsassistent
Bi-Xenon-lys m/LED kjørelys
Parkeringssensorer foran og bak
Navigasjon, RNS 510 m/harddisk og SD-kort leser
DAB+
"Premium" handsfree
Varme i forseter
Dekktrykk kontroll
Integrete gardiner i sideruter
Ekstra mørke ruter bak
Stereo m/8 høytalere
Tepper på gulvet foran og bak
Avtagbart hengerfeste
El. justerbare, oppvarmbare og innfellbare speil
Tåkelys m/kurvelys
Lyktespylere
Lukkehjelp for skyvedører og bakdør
Multifunksjonsratt
Cruisekontroll
Webasto kupevarmer m/fjernkontroll, timer og ekstra batt.

Del innlegget