Intelligent og sikker baklykt fra Bontrager

Intelligent og sikker baklykt fra Bontrager

Posted by Tord Bern Hansen, Kategori: Nyheter, Sykkel, Tester, Tips, Stikkord: ,

Bontrager Flare R City gjør sykkelturen din litt sikrere. Forskning viser at bruk av lys på dagtid reduserer risikoen for ulykker. Sannsynligheten for å bli lagt merke til øker i tillegg hvis lyspulsen ikke er regelmessig. Dette er kunnskap som Bontrager har tatt med seg i utviklingen av baklykten.

Bontrager Flare R City er en liten tass på kun 52 gram med integrert batteri. Den har 4 moduser; blink i dagslys (35 lumen / 8 timer), blink når det er mørkt (35 lumen / 16 timer), konstant i dagslys (20 lumen / 3 timer), og konstant i mørket (2 lumen / 20 timer). I nattmodus veksler blinkfunksjonen mellom svakt lys med sterkere pulser. Lykten har lyssensor og justerer selv styrken avhengig av om det er dag eller natt. Funksjonen kan overstyres. Lyset spres godt til siden i 120 graders vinkel. En liten LED indikator viser når det er tid for å lade. Når batteriet nærmer seg tomt, går lykten i sparemodus slik at du kommer deg hjem. Lykten har oppladbart batteri, og lades med USB kabel.

Vi synes Flare R City lyser meget godt. Sykler du mye på landeveien hvor biler kommer raskt bakfra i stor fart, kan det være en fordel med enda sterkere lys. Da er storebroren Flare RT et godt valg.

Flare R City har en veiledende utsalgspris på 399 kr.

Del innlegget