LEATT DBX 3.0 enduro er to hjelmer i ett

LEATT DBX 3.0 enduro er to hjelmer i ett

Posted by Tord Bern Hansen, Kategori: Nyheter, Sykkel, Tips, Stikkord: , ,

Flere og flere av oss kombinerer en grus- og stisykling med en og annen friskere utforkjøring eller et enduroritt. Andre ganger ønsker vi bare å presse grensene litt ekstra uten at konsekvensene blir så store. Leatt DBX 3.0 Enduro er en konverterbar hjelm. Hjelmen har en hakebeskyttelse som er enkel å ta av og på. Uten hakebeskyttelse fungerer den godt som en fin stisykkelhjelm, på Ultrabirken og andre terrengritt. I forhold til andre racinghjelmer, gir stihjelmer bedre beskyttelse av bakhodet. Ønsker du å presse grenser eller sykle et enduroritt, setter du bare på den avtagbare hakebeskytteren som gir ekstra beskyttelse i nedoverbakkene.

18 luftehull sørger for god ventilasjon og skyggen er enkel å justere. Hjelmen er konstruert med noe som Leatt kaller 360° Turbine Teknologi med Armourgel®. De skriver at denne teknologien reduserer faren for hjernerystelse med opptil 30%, samt opptil 40% av rotasjonskrefter til hodet og hjernen.

Etter et par måneders bruk er vi godt fornøyd med hjelmen. Den er behagelig å ha på og sitter godt. Lukkemekanismen er magnetisk, og fungerer godt. Hjelmen veier 700 gram med hakebekytter og 375 gram uten. Hjelmen finnes i fargene blå, sort, oransj og grå. Veiledende pris er 2699 kroner.

Produsent: www. leatt.com

Importør: www.deler.no

Del innlegget