Solgt: Lite brukt Scott Spark 900 RC WC i størrelse large

Solgt: Lite brukt Scott Spark 900 RC WC i størrelse large

Posted by Tord Bern Hansen, Kategori: Selges, Sykkel, Stikkord: ,

Selger en meget pent og lite brukt Scott Spark 900 RC WC 2018 modell.  Samme ramme også på 2020 modellen. Sykkelen kan være klar til Birken.

Min sønn brukte den kun noen få turer i fjor på grunn av sykdom, og jeg har brukt den litt frem til juni i år. Har også en lett stisykkel med 120 mm vandring, og trenger ikke begge. Selger derfor denne.  Spark RC er helt perfekt til rundbane og maratonritt, men funker også knallbra til stiturer. Syklet akkurat Swiss Epic som er et stietapperitt over 5 dager, og dette var sykkelen som var mest brukt i rittet. Sykkelen er utstyrt med Sram sin toppgruppe; XX1 eagle 1x12 10-50T! Videre er den utstyrt med Sram level tlm bremser. Den har også fått oppgradert demperen til en Fox 32 float SC med kashimacoating. Dette er en av de råeste fulldemperne på markedet! Sykkelen passer ryttere fra 178-190cm.

Gjennom Syncros sitt Twinloc dempersystem kan du enkelt låse både gaffelen og bakdemperen i tre forskjellige posisjoner. Dette gjør at sykkelen blir 100% stiv og kan matche en "grusracer" på landeveien. Samtidig flyter den ekstremt godt på stier og i rundbane løyper pga. den moderne slakke geometrien.

Nypris omkring 75.000,- Selges 36.900 kr.

Sete, setepinne, styre og hjul er knapt brukt. Den har bryter og opplegg for senkepinne. Mot et pristillegg kan sykkelen selges med Fox Transfer 100 mm senkepinne med kashima coating og Syncros Frasier styre.

Del innlegget