Magicshine MS 200 baklykt gir deg en tryggere tur i høstmørket – så lenge den lyser

Magicshine MS 200 baklykt gir deg en tryggere tur i høstmørket – så lenge den lyser

Posted by Tord Bern Hansen, Kategori: Sykkel, Tester, Stikkord: ,

MS 200 er en forholdsvis liten kraftpakke. Kombinasjonen av LED lys og sensorer gir mange funksjoner og godt lys. Lykten er også enkel å montere på setepinnen.

Baklyset har konstant, blink og smart modus. I konstant modus kan du velge mellom ulike lysstyrker. Det er ulike blinkmodus å velge blant, og i smartmodus tilpasser den lysstyrken til omgivelsene. Aktiverer du bevegelsessensoren, lyser den sterkere når du bremser eller reduserer farten (f.eks når du mister farten inn i en motbakke).

I tillegg til et kraftig baklys, er det også en LED som lyser opp en rød kjegle ned mot bakhjulet og bakken. Det gir veldig god synlighet fra siden.

Lykten kan enten festes til setepinnen eller railene under setet. Den er rask å ta av med en vriinnfesting laget på samme måte som f.eks GPS'er festes til styret.

Lykten veier bare 39 gram og måler (B x L x H): 32 x 28 x 43 mm. Den lades via en usb-port.

I modus High skal lykten vare inntil 2,5 timer, inntil 3 timer i Mid og inntil 5 timer i Lav, inntil 25 timer med blinkende lys. I Smart modus holder batteriet i 50 timer, og lykten styrer da selv lysbruken.

Lykten lyser veldig bra, men dessverre er lystiden langt under det som loves. På våre turer leverte den bare litt over en time på blink i kraftig modus. Da foretrekker vi heller litt svakere lys over en lengre periode.

Lykten koster omkring 450 kr.

Del innlegget