SOLGT – Selger pent brukt Scott Spark 910 – large – 2016

SOLGT – Selger pent brukt Scott Spark 910 – large – 2016

Posted by Tord Bern Hansen, Kategori: Selges, Sykkel, Stikkord: ,

Large passer ryttere fra omkring 180-190 cm. Sykkelen er brukt 2 ganger i uka i fra mai til oktober. Den er godt vedlikeholdt. Frontdemper har vært på service, bremseklosser, wirer og kjede er nylig byttet.

Nypris er omkring 48.000 kr. Selges under halv pris, kr 22.900,-

Spark serien til Scott er den mestvinnende ritt-fulldemperen de senere årene. Nino Schurter har kjørt inn til x antall worldcup og VM seire på denne rammen. Alle Spark modellene blir levert med Scott sin egen Twinlock låsebryter på styre der du enkelt kan justere demperne fra helt åpen til låst. I tillegg har alle Spark modellene blitt oppgradert med nye Fox dempere som har fått en markant forbedring. Ingen tvil om at Spark er noe av det raskeste som er på markedet.

Spark 910 har en pen og driftssikker utstyrspakke. Den nye 11 delte Shimano XT gruppen ser utrolig bra ut samtidig som det kanskje er den mest driftssikre utstyrsgruppen som er på markedet. Den har også blitt utstyrt med den helt nye Float Performance Elite gaffelen fra Fox, og sammen med super solide Syncros XR 2.0 hjul blir dette en nær sagt perfekt mix av utstyr.

Ramme: HMF Carbon
Gaffel: FOX 32 Float Performance Elite AirFIT4
Felger: Syncros XR2.0
Nav: Syncros XR2.0
Krank: Shimano XT 34/24
Krankgir: Shimano XT
Navgir: Shimano XT
Girhendler: Shimano XT
Bremser: Shimano XT
Styre: Syncros FL1.5
Stem: Syncros XR1.5
Setepinne: Syncros FL1.5
Sete: Syncros XR1.5

Del innlegget