Betingelse for testing av produkter og gjengivelse av tester

Posted by Tord Bern Hansen, Kategori: Betingelelser, Tester, Stikkord:

Testene retter seg i hovedsak mot produkter som er relevante for terrengsyklister som sykler maratonritt. Det spenner fra Birken via Bukkerittet til mer ekstreme etapperitt som for eksempel Transalp.

Ønsker dere å delta i en test, eller har forslag produkter som dere ønsker å få testet/omtalt, er dere velkomne til å ta kontakt på telefon eller e-post. Ikke send produkter uten at det er gjort avtale om test/omtale. Rimeligere produkter1 som testes og omtales blir slitt, og har i mange tilfeller begrenset restverdi for importør/distributør samtidig som retur er ressurskrevende for meg. Slike produkter returneres derfor ikke, såfremt annet avtales. Kostbare produkter2 returneres etter test. I enkelte tilfeller kan det hende at vi som har testet ønsker å beholde produktet. Da avtaler vi alltid pris i etterkant av testen, slik at det ikke kan stilles spørsmål ved habiliteten til testeren. Om produkter av ulike årsaker ikke blir testet og omtalt, blir de alltid returnert.

Jeg setter pris på om dere sender over bilder og produktinformasjoner som kan brukes. Utkast til tekst/data for det enkelte produkt sendes ved behov til leverandør for eventuelle kommentarer før publisering. Test oversendes alltid etter publisering.

Det er hyggelig at tester, produktomtaler og artikler kan gjenbrukes. Lenke til artikler på www.bernhansen.com kan gjøres uten avtale. Undertegnede har rettighetene til alle tester, produktomtaler og artikler, og gjengivelse må avtales med Tord Bern Hansen. Jeg kan kontaktes på e-post eller telefon 95 13 56 07.

Noter:
1) Eksempler på rimelige produkter er dekk, kjeder, shorts, hansker og trøyer.
2) Eksempler på kostbare produkter er dempergafler, hjulsett og sykler.

Del innlegget