Poengsanking i Kroatia

Poengsanking i Kroatia

Posted by Torjus Bern Hansen, Kategori: Konkurranse, Sykkel, Torjus,


For tiden befinner jeg meg i Groznjan i Kroatia, hvor jeg skal sykle et UCI kategori 2 rundbaneritt. Jeg var som skrevet tidligere, uheldig og fikk tekniske problemer i Horten på to dager hvor beina var veldig bra. Dermed står jeg fortsatt kun med poeng fra ett ritt hittil i år. For å kunne bedre startposisjonen min til de viktige rittene neste år, så trenger jeg å samle poeng.

Derfor har jeg nå dratt til Kroatia. I tillegg er det jo også for å få god matching på ritt, samt for å kartlegge nivået til de ulike landene i Europa, med tanke på mest mulig effektiv poengsanking neste sesong. Slike reiser koster mye penger, og det er derfor viktig å dra dit hvor det er stor sjanse for å kunne ta mye poeng. En annen viktig årsak til at jeg drar ut for å sykle ritt, er for å samle verdifull erfaring. Jeg har nå reist helt alene, uten noen som kan støtte meg på rittet, og slik kan det hende det blir på en del ritt neste år. Det er ikke alltid slik at for eksempel pappa kan være med ut som støttemannskap på ritt i utlandet, siden han må være på jobb. Noe som forsåvidt er viktigere, siden det er på den måten satsningen min blir finansiert 😉

Det er meldt veldig varmt på rittdagen, faktisk hele 35 grader, så jeg er forberedt på at det blir veldig varmt. Hvis jeg er heldig så blir jeg kanskje litt brun også! Heldigvis har jeg fått kontakt med noen sveitsere her nede, som kan hjelpe meg med langing underveis!

Det blir også spennende å se om jeg fortsatt er i like god form som jeg var i Horten for to uker siden, og jeg håper på at jeg kan ta med meg noen poeng herfra. Det er 10 stykker som får poeng, så målet er i hvertfall å komme topp 10. Men nå vet jeg også at jeg presterer veldig ujevnt i konkurranser der det er veldig varmt, så jeg blir ikke skuffet om jeg ikke tar poeng - jeg har jo i det minste blitt brun! Og det er jo tross alt nesten like viktig å se bra ut på sykkelen som det er å sykle raskt!!

denne bananen spiste jeg før rittet i Horten, hvor jeg syklet veldig fort, så nå skal jeg bare spise bananer inn mot rittet på søndag!

denne bananen spiste jeg før rittet i Horten, hvor jeg syklet veldig fort, så nå skal jeg bare spise bananer inn mot rittet på søndag!

Del innlegget