Zwift gjør rullesykling litt mer spennende

Zwift gjør rullesykling litt mer spennende

Posted by Tord Bern Hansen, Kategori: Nyheter, Sykkel, Stikkord: , ,

Jeg trener like mye for naturopplevelsen som for formens skyld, og dager med dårlig vær hvor forholdene ikke har egnet seg for hardøkter på sykkel eller ski utendørs, har ofte blitt skulket. Har prøvd rulle kombinert med film, men det har ikke blitt noen suksess for meg.

For et års tid siden kjøpte Torjus en Kickr wattrulle, og kom forholdsvis tidlig med i den virtuelle sykkelverdenen som Zwift leverer. "Vinteren" 2015/16 har jeg også prøvd meg på Zwift, og opplever det som en mer engasjerende for for rulletrening. Her kan du ta deg en rolig runde i VM-løypa i Richmond eller Watopia sammen med andre syklister, du kan stille opp på ritt eller du kan kjøre andre økter. Det finnes prelagde økter, eller du kan skreddersy dine egne om du ønsker. Kjører du hardt, er dt mulig å jakte på Strava KOMer på spurtsegmenter og i motbakker.

Mye av dette finnes sikkert i annen programvare også, men Zwift er "åpne" slik at du kan bruke mange forskjellige ruller. Det funker også rimelig bra slik at det er lettere å ligge på hjul i felt enn å kjøre alene.

2015-12-03_2058094

Selvfølgelig er det kult at SK Rye også har fått egen trøye på Zwift. 

Del innlegget