Lei av langvarig pakking og pappesker? Prøv en sykkelbag eller -koffert. God plass også til klær, sko, mm - om flyselskapenes vektgrense tillater det.

Siden enkelte flyselskaper nå tar overvekt allerede fra 20 kg, har vi nå i hovedsak sykkelbager da disse er lettere enn kofferter som veier 14-17 kg. Bagene er godt polstret, men for å være på den sikre siden benytter vi rørisolasjon i tillegg på karbonrammer. Dette følger med.

Sykler som passer i er blant annet Scott Spark 29" fulldemper i str L og racersykler på 60 cm. Større sykler får også plass med litt mer demontering. Vi har også en hardplasskoffert, men den får ikke store terrengsykler plass i.

Leie inntil 14 dager koster 400 kr. Forlengelse 100 kr/uke utover dette. Ta kontakt på e-post for bestilling. Reservasjonen er bindende. Ved avbestilling mindre enn to uker i forveien må leie likevel betales da det ofte er stor rift om koffertene og vi dermed må gi avslag til andre. Flyselskapene behandler ikke alltid koffertene like bra, og det hender det oppstår skader. Leien dekker eventuelle små skader under transport som f.eks ødelagte spenner, låser, håndtak og hjul. Større skader som blant annet sprekk i koffertskallet eller rift i stoff må erstattes med ny koffert/bag. Større skader forekommer sjelden, men hvis det skjer, anbefaler jeg å kontakte flyselskapets representant ved bagasjeavhentingen for å få laget en ”damage report”. Denne kan du bruke mot ditt flyselskap eller reiseforsikring.

En god pakkeveiledning finner du her.

Reisetips: Husk å gi flyselskapene beskjed om at du har med spesialbagasje. Noen ganger tar de ikke noe ekstra.

Hvis du ønsker å leie en koffert, ta kontakt. Angi tidsrom i emnefeltet.